Få 10% rabat på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og spar 10%* på dit første køb.

*Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Luk

Ultralet regntøj fra BACKTEE

BACKTEE præsenterer en nyskabelse, en helt ny type regnjakke som er designet til golfspillere, der spiller i alt slags vejr. Det er nok den letteste regnjakke i verden! Jakken vejer kun 220 gr.

Regnjakke er kendetegnet ved en række fantastiske funktioner, heriblandt en særdeles høj grad af vand-og vindtæthed, 4-vejs strækbart stof for maksimal bevægelsesfrihed samt en meget høj grad af åndbarhed.

En skjult, aftagelig hætte, tapede sømme, laserskårede lommer med sømløse vandtætte lynlåse og åndbart stof kombinerer praktiske detaljer med overordnede funktionalitet, og sikrer optimal komfort selv under de mest krævende vejrforhold. Samtidig er det meget behagelig at have på, da den føles som vægtløs.

Se mere
fra BACKTEE

Prisnomineret regntøj

4 vejs stretch regntøjet er kendetegnet ved dets høje kvalitet og mange funktionelle detaljer.

Læs mere
Hold dig opdateret
om nyheder og tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig BACKTEE's nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, gode tilbud, rabatkoder, konkurrencer og meget mere.

Se mere
fra BACKTEE

Fremstillet med avanceret teknologi

BACKTEE er passioneret, når det gælder materialer, design og avanceret teknologi. Gennem innovativ udvikling sikres det, at golfspilleren både kan koncentrere sig om spillet samt føle sig komfortabel på samme tid. Alt tøjet har forskellige funktioner afhængigt af det individuelle produkts egenskaber.

Læs mere